Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 105 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

В Краматорську податківці викрили підприємства, які користувалися послугами «конвертаційного» центру

Переглядів: 2373
14.12.2015 - 09:05

У Краматорську співробітники податкової міліції ГУ ДФС в Донецькій області викрили два підприємства-вигодонабувача конвертаційного центру.

Встановлено, що посадові особи компанії розробили і надали комунальному підприємству документацію з проведення ремонтних робіт із завищеною витратною частиною.

Це дозволило їм заволодіти коштами підприємства у розмірі більше 313 тисяч гривень, які вони отримали на банківський рахунок і перевели в готівку за допомогою конвертаційного центру.

Крім того, керівники ще одного підприємства безпідставно включили до валових витрат вартість робіт з проектування ремонту будівель. Підприємство, яке нібито розробило проекти, входило до складу «конвертаційного» центру. Таким чином, зловмисники заволоділи більш ніж 150 тисячами гривень бюджетних коштів. У подальшому вказані кошти з метою переведення в готівку були перераховані на рахунок фіктивного підприємства.

Відомості про вчинення кримінального злочину за ч. 4 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем) внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Останні статті на сайті