Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 41 гість.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Юні дослідники Артемівської школи №24

Переглядів: 2989
15.12.2015 - 13:37

Активне впровадження в навчально-виховний процес дослідницько-пошукової діяльності дає значні можливості для творчого розвитку учнів. Саме тому уже впродовж кількох років в Артемівській школі №24 діє наукове товариство учнів «Пошук».

Нещодавно у конференц-залі школи пройшов захист науково-дослідницьких робіт учнів 9-11-х класів - членів наукового товариства. На розгляд наукової ради були представлені роботи з математики, біології, географії, історії, правознавства, української та англійської мов.

Теми, обрані учнями та їх керівниками, вражали своєю різноманітністю. Це і проблеми генетики, екології, і такі актуальні на теперішній час теми, як кіберзлочинність та ціноутворення. Були висвітлені і питання мовного характеру через аналіз творів Шекспіра, Уолта Діснея, матеріалів ЗМІ та фразеологічних словників.

За рішенням членів наукової ради шкільного наукового товариства «Пошук» було вирішено рекомендувати всі представлені роботи до участі у І (міському) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук.

Нещодавно у конференц-залі школи пройшов захист науково-дослідницьких робіт учнів 9-11-х класів - членів наукового товариства «Пошук»Нещодавно у конференц-залі школи пройшов захист науково-дослідницьких робіт учнів 9-11-х класів - членів наукового товариства «Пошук»

Останні статті на сайті