Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

Школа мистецтв м.Артемівська

Учні Артемівських шкіл відвідали казкову резиденцію Святого Миколая у м. Святогірську

Переглядів: 3305
18.12.2015 - 14:42

Кожна дитина вірить у диво, і в те, що добро живе зовсім поруч.

Близько 300 учнів шкіл м. Артемівська, Часів Яру та Соледара, в тому числі пільгових категорій, відвідали казкову резиденцію одного з найулюбленіших і найшанованіших в Україні святих, покровителя дітей, Святого Миколая.

Резиденція розташована в лісі, на території санаторно-оздоровчого центру соціальної реабілітації «Смарагдове містечко» у м. Святогірську.

Перша частина екскурсії присвячена історії свята і проходила у гарно прикрашеному залі. Ведуча розповіла цікаві факти про свято, про традиції його відзначення та символи, а потім діти вивчили та заспівали колядки.

Після цього школярі потрапили у справжнє диво: їх провели до Святого Миколая. У його будинку, виконаному у традиційному стилі, діти і дорослі могли відвідати майстер-класи з виготовлення новорічних і різдвяних листівок, а також прикрасити пряник і, звичайно, зустрітися з самим Святим Миколаєм.

Учні були вражені казковою атмосферою та відчуттям дива. Ця мандрівка у казковий світ стала найкращим подарунком для дітей напередодні свята. Вони отримали незабутні враження і добрі спогади на все життя!

Близько 300 учнів шкіл м. Артемівська, Часів Яру та Соледара відвідали казкову резиденцію Святого Миколая, розташовану в лісі на території санаторно-оздоровчого центру соціальної реабілітації «Смарагдове містечко» у м. Святогірську.Близько 300 учнів шкіл м. Артемівська, Часів Яру та Соледара відвідали казкову резиденцію Святого Миколая, розташовану в лісі на території санаторно-оздоровчого центру соціальної реабілітації «Смарагдове містечко» у м. Святогірську.Близько 300 учнів шкіл м. Артемівська, Часів Яру та Соледара відвідали казкову резиденцію Святого Миколая, розташовану в лісі на території санаторно-оздоровчого центру соціальної реабілітації «Смарагдове містечко» у м. Святогірську.Близько 300 учнів шкіл м. Артемівська, Часів Яру та Соледара відвідали казкову резиденцію Святого Миколая, розташовану в лісі на території санаторно-оздоровчого центру соціальної реабілітації «Смарагдове містечко» у м. Святогірську.Близько 300 учнів шкіл м. Артемівська, Часів Яру та Соледара відвідали казкову резиденцію Святого Миколая, розташовану в лісі на території санаторно-оздоровчого центру соціальної реабілітації «Смарагдове містечко» у м. Святогірську.

Останні статті на сайті