Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 77 гостей.

Святий Миколай завітав до учнів Артемівської школи №5

Переглядів: 3625
18.12.2015 - 14:46

Найулюбленіше свято дітей – свято Миколая. Його святкують в Україні 19 грудня. Діти із нетерпіння чекають щедрого Миколая, пишуть йому листи, вивчають вірші, співають пісні. Святий Миколай щороку приходить у кожну хатину і обдаровує кожну дитину. Не залишилися без уваги Миколая і учні Артемівської ЗОШ №5, до яких він завітав напередодні свята.

Ранок школярів розпочався із привітання святого Миколая та його свити, які заходили до кожного класу та вітали малят – учнів початкової школи. Учні 6-10 класів в рамках шефської роботи виготовили та привітали листівками молодших школярів із побажаннями добра, віри в чудеса та любові до оточуючих.

Крім цього, в школі відбувся святковий захід, на який були запрошені діти-сироти та діти-переселенці. Вони переглянули виставу та творчі номери учнів школи, послухали пісні та отримали солодкі подарунки за спонсорські кошти батьків школи та директора заводу «Вістек» М.Ятченка. Діти не стримували радісних емоцій та висловили вдячність небайдужим людям.

 

Святий Миколай завітав до учнів Артемівської школи №5Святий Миколай завітав до учнів Артемівської школи №5Святий Миколай завітав до учнів Артемівської школи №5