Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Артемівськ – наш другий дім

Переглядів: 2934
18.12.2015 - 14:58

Не є таємницею, що в місті Артемівську живуть діти з Донецької та Луганської областей. В Артемівському НВК №11 навчаються 123 учня, які переїхали в Артемівськ-Бахмут, і нещодавно для них був проведений проект «Артемівськ – мій другий дім».

Усі діти написали невеликі твори про те, як вони почуваються на новому місці, розповіли про світ своїх захоплень та нових друзів. Після цього відбулось нагородження учасників цього проекту. До учнів завітали організатори проекту - представники організації «Бахмут Український» та керівник редакції шкільної газети «ДД» Єлизавета Гончарова. Вони промовили вступне слово і розказали, що деякі твори учнів вже були надруковані у міській газеті, а уривки з інших – у шкільній. Багато читачів міської газети та організатори проекту були дуже розчулені тим, як діти – вимушені переселенці відносяться до міста Артемівська. Уривки з інших творів обов’язково будуть друкувати в наступних виданнях газет. Єлизавета Гончарова була захоплена здібностями деяких учнів до написання творів і навіть запросила бажаючих стати юними журналістами шкільної газети.

Всі учасники проекту біли нагороджені сувенірами та подарунками.

В Артемівському НВК №11 навчаються 123 учня, які переїхали в Артемівськ-Бахмут, і нещодавно для них був проведений проект «Артемівськ – мій другий дім».В Артемівському НВК №11 навчаються 123 учня, які переїхали в Артемівськ-Бахмут, і нещодавно для них був проведений проект «Артемівськ – мій другий дім».В Артемівському НВК №11 навчаються 123 учня, які переїхали в Артемівськ-Бахмут, і нещодавно для них був проведений проект «Артемівськ – мій другий дім».

Останні статті на сайті