Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Подарунки сиротам Артемівської ЗОШ №12 від шефів

Переглядів: 2980
28.12.2015 - 11:23

Завжди приємно отримувати подарунки, особливо перед святами. Напередодні Нового року діти-сироти та діти, позбавлені батьківської опіки, Артемівської школи №12 отримали подарунки від Артемівського автотранспортного підприємства та Артемівського управління газифікації та газопостачання.

Це вже стало традиційним заходом. Автопарк і міськгаз упродовж багатьох років на залишають без уваги дітей, які залишилися без батьківського тепла та ласки. Ці підприємства допомагають з транспортом, якщо треба виїхати на міські та обласні заходи, вітають дітей зі святами.

Цей рік не став винятковим. АТП допомогло придбати новорічну ялинку, а 11 учнів з числа сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, отримали від обох підприємств солодкі подарунки.

Напередодні Нового року діти-сироти та діти, позбавлені батьківської опіки, Артемівської школи №12 отримали подарунки від Артемівського автотранспортного підприємства та Артемівського управління газифікації та газопостачання. Напередодні Нового року діти-сироти та діти, позбавлені батьківської опіки, Артемівської школи №12 отримали подарунки від Артемівського автотранспортного підприємства та Артемівського управління газифікації та газопостачання.