Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 85 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Новорічний зірковий час в Артемівській школі №5

Переглядів: 1609
29.12.2015 - 12:21

25 грудня в Артемівській школі №5 відбулося традиційне загальношкільне свято обдарованої дитини «Зірковий час», яке проводиться двічі на рік в кінці семестру. Протягом заходу підводилися підсумки участі учнів школи у творчих, спортивних та інтелектуальних конкурсах і олімпіадах протягом І семестру.

Кажуть, якщо людина талановита, то талант у неї багатогранний і треба вміти розвити в собі ці дарування, відшліфувати усі здібності та правильно використовувати їх для себе та людей. Не всім це вдається, а якщо і вдається, то не одразу. Проте кількість дітей, які зібралися на свято у школі говорила про те, що учням ЗОШ №5 це вдається. 72 дитини отримали солодкі подарунки, які було придбано за кошти батьківської громади. Директор школи Вікторія Просяник привітала дівчат та хлопців і висловила їм вдячність за активну участь у шкільному житті.

«Зірочок» також вітали учні школи та однокласники, які приготували святковий концерт. На заході були присутні і батьки, які щиро раділи успіхам своїх дітей.

25 грудня в Артемівській школі №5 відбулося традиційне загальношкільне свято обдарованої дитини «Зірковий час»25 грудня в Артемівській школі №5 відбулося традиційне загальношкільне свято обдарованої дитини «Зірковий час»25 грудня в Артемівській школі №5 відбулося традиційне загальношкільне свято обдарованої дитини «Зірковий час»

Останні статті на сайті