Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 98 гостей.

Презедент України

Різдвяна вистава в Центральній міській бібліотеці

Переглядів: 2650
11.01.2016 - 14:33

           9 січня 2016 року з театралізованою виставою «Різдво мандрує містом» до Центральної міської бібліотеки завітали учні та вчителі школи № 7 м. Артемівська. Діти майстерно зіграли сцену з вистави «Вечори на хуторі біля Диканьки» за М. Гоголем. Головних героїв грали  учні школи.

           Ведуча провела цікаві ігри та вікторини з читачами, які прийшли подивитись виступ школярів. Всі разом, школярі та читачі, співали колядки та різдвяні приспівки. Присутні дружніми оплесками подякували юним театралам школи № 7 за змістовний колоритний виступ. Від адміністрації діти отримали солодощі та побажання показати цю виставу в кожній установі міста, в освітніх та оздоровчих закладах.

9 січня 2016 року з театралізованою виставою «Різдво мандрує містом» до Центральної міської бібліотеки завітали учні та вчителі школи № 7 м. Артемівська. Діти майстерно зіграли сцену з вистави «Вечори на хуторі біля Диканьки» за М. Гоголем.9 січня 2016 року з театралізованою виставою «Різдво мандрує містом» до Центральної міської бібліотеки завітали учні та вчителі школи № 7 м. Артемівська. Діти майстерно зіграли сцену з вистави «Вечори на хуторі біля Диканьки» за М. Гоголем.9 січня 2016 року з театралізованою виставою «Різдво мандрує містом» до Центральної міської бібліотеки завітали учні та вчителі школи № 7 м. Артемівська. Діти майстерно зіграли сцену з вистави «Вечори на хуторі біля Диканьки» за М. Гоголем.9 січня 2016 року з театралізованою виставою «Різдво мандрує містом» до Центральної міської бібліотеки завітали учні та вчителі школи № 7 м. Артемівська. Діти майстерно зіграли сцену з вистави «Вечори на хуторі біля Диканьки» за М. Гоголем.9 січня 2016 року з театралізованою виставою «Різдво мандрує містом» до Центральної міської бібліотеки завітали учні та вчителі школи № 7 м. Артемівська. Діти майстерно зіграли сцену з вистави «Вечори на хуторі біля Диканьки» за М. Гоголем.9 січня 2016 року з театралізованою виставою «Різдво мандрує містом» до Центральної міської бібліотеки завітали учні та вчителі школи № 7 м. Артемівська. Діти майстерно зіграли сцену з вистави «Вечори на хуторі біля Диканьки» за М. Гоголем.9 січня 2016 року з театралізованою виставою «Різдво мандрує містом» до Центральної міської бібліотеки завітали учні та вчителі школи № 7 м. Артемівська. Діти майстерно зіграли сцену з вистави «Вечори на хуторі біля Диканьки» за М. Гоголем.

Останні статті на сайті