Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 75 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

В Артемівському НВК №11 засяяла Різдвяна Зірка…

Переглядів: 2051
12.01.2016 - 14:59

У перший день навчання в НВК №11 лунали різдвяні привітання та колядки. Святковий вертеп приніс благу звістку про народження Іісуса Христа.

У перший день навчання в НВК №11 лунали різдвяні привітання та колядки. Святковий вертеп приніс благу звістку про народження Іісуса Христа.

Учні 6-А класу представили театралізовану виставу та порадували цим цікавим, величальним дійством всіх присутніх. Дуже яскравими були дійові особи: пастухи, ангели, цар Ірод, Правда, шахрай, воїни. Як у справжньому вертепі, діти виконали традиційну колядку «По всьому світу стала новина» та щедрівку «Ой, сивая тая зозуленька». Вікторія Бак, класний керівник колядників, у вступному слові наголосила, що в ці святкові дні дуже важливо поринути у казковий світ Різдвяних вертепів, чарівних колядок, та радості від народження Спасителя. Марина Зеленська, вчитель української мови та літератури, яка підготувала виступ учнів, розповіла про особливі традиції святкування Різдва у найстарішому селі Бахмутського краю, Званівці.

У перший день навчання в НВК №11 лунали різдвяні привітання та колядки. У перший день навчання в НВК №11 лунали різдвяні привітання та колядки.