Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 86 гостей.

ExportUA

Перші кроки у роботі із засудженими Артемівської кримінально-виконавчої інспекції на шляху до впровадження європейських стандартів пробації

Переглядів: 1426
20.01.2016 - 08:31

З метою впровадження органу пробації на базі кримінально-виконавчих інспекцій для виконання завдань, визначених Законом України «Про пробацію» від 05.02.2015 року, в рамках проекту Євросоюзу «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні» був розроблений новий інструмент оцінки ризиків вчинення повторного кримінального правопорушення, спрямований на якісне виявлення та оцінювання ризиків, властивих правопорушникам, пошук шляхів таких ризиків та виправлення правопорушників в подальшому.

Так, Артемівська кримінально-виконавча інспекція, задля правильного та ефективного використання в подальшому методики оцінки ризиків вчинення повторного кримінального правопорушення, складання досудової доповіді про визначення міри відповідальності обвинуваченої особи та складання індивідуального плану роботи із засудженими особами, особливо неповнолітніми, розпочала опрацювання розроблених методик серед осіб, що на даний час вже перебувають на обліку КВІ м. Артемівська.

 

Є.В. Олєхов
Начальник Артемівського МРВ КВІ
УДПтС України в Донецькій області
Підполковник внутрішньої служби

Перші кроки у роботі із засудженими на шляху до впровадження європейських стандартів пробації: Артемівська кримінально-виконавча інспекція розпочала опрацювання розроблених методик серед осіб, що на даний час вже перебувають на облі-ку КВІ м. Артемівська.