Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Зцілення через творчість

Переглядів: 2696
26.01.2016 - 13:45

Представництвом Save the Children в Україні – найбільшої у світі незалежної міжнародної організації, яка займається проблемами дітей, при сприянні відділу освіти Артемівської міської ради з 21.01.2016 по 23.01.2016 р. у м. Артемівську було проведено 3-денний тренінг для вчителів початкових класів навчальних закладів Артемівської міської ради за програмою HEART – зцілення через творчість.

24 педагоги початкової ланки познайомились з новим підходом у роботі з дітьми, що зазнали психологічних травм та знаходяться в стресовому стані.

Психологи, арт-терапевти Катерина Мінакова та Людмила Світлична з м. Дніпропетровська на практичних заняттях показали учасникам тренінгу методи роботи, які допомагають дітям більш вільно спілкуватися, обговорювати свої переживання та досвід, що є першим кроком до зцілення.

У рамках цієї 3-денної програми вчителі, включені до програми Save the Children, отримали сертифікати від представництва Save the Children International in Ukraine та матеріали для імплементації цієї важливої та інноваційної програми.

Відділ освіти Артемівської міської ради вдячний представництву Save the Children в Україні за надання кваліфікаційної допомоги педагогам початкової ланки в ознайомленні з програмою реабілітації та освіти через мистецтво і сподівається на подальшу плідну співпрацю.

 

Представництвом Save the Children в Україні з 21.01.2016 по 23.01.2016 р. у м. Артемівську було проведено 3-денний тренінг для вчителів початкових класів навчальних закладів Артемівської міської ради за програмою HEART – зцілення через творчість.Представництвом Save the Children в Україні з 21.01.2016 по 23.01.2016 р. у м. Артемівську було проведено 3-денний тренінг для вчителів початкових класів навчальних закладів Артемівської міської ради за програмою HEART – зцілення через творчість.Представництвом Save the Children в Україні з 21.01.2016 по 23.01.2016 р. у м. Артемівську було проведено 3-денний тренінг для вчителів початкових класів навчальних закладів Артемівської міської ради за програмою HEART – зцілення через творчість.

Останні статті на сайті