Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 160 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

На Донбасі з'явилося 11 центрів підтримки бізнесу

Переглядів: 1827
01.02.2016 - 06:45

За останні чотири місяці в Донецькій і Луганській областях з'явилося 11 центрів підтримки підприємництва. Серед них - агенції місцевого економічного розвитку, коворкінги, навчальні, консультаційні та експортні центри для представників малого і середнього бізнесу. Їх створення профінансував Уряд Японії, а конкурсний відбір і методичну підтримку забезпечили фахівці ПРООН.

«Дуже важливо, щоб населення цього регіону знало, які реформи відбуваються в країні і які нові можливості для створення власного бізнесу з’являються. Близько 50% місцевих мешканців таких знань не мають, тому подібні проекти – важливий крок до того, аби бізнес-інфраструктура в регіоні розвивалася. Багато людей зможуть створити власну справу, якщо отримають елементарні знання про її ведення», - зазначив бізнес-омбудсмен в Україні Альгірдас Шемета під час конференції «Розвиток інфраструктури підтримки бізнесу в Донецькій і Луганській областях» у Києві.

Загальна сума грантів, виділених Урядом Японії та ПРООН на створення і розвиток 19 об’єктів бізнес-інфраструктури в Донецькій і Луганській областях – 10 970 000 гривень. За перші місяці роботи цих центрів 730 людей пройшли безкоштовні тренінги з ведення бізнесу, 600 підприємців отримали доступ до облаштованих офіс-місць, 11 000 примірників бізнес-видань були розповсюджені серед мешканців регіону.

Нагадаємо, програма підтримки бізнес-інфраструктури Донецької і Луганської областей стартувала в жовтні 2015 року. Повний перелік проектів, які отримали фінансування в її рамках, можна знайти за посиланням. (http://www.ua.undp.org/content/ukraine/uk/home/presscenter/articles/2015...)

Останні статті на сайті