Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 136 гостей.

Команда з Бухмута-Артемівська – учасник експедиції, яка об’єднала учнівську молодь України

Переглядів: 2039
05.02.2016 - 11:16

Учні 10-А класу Артемівського НВК №11 Наталя Бережна та Дмитро Новиченко під керівництвом заступника директора з навчально-виховної роботи Олени Лавренко посіли призові місця в заочному етапі (найкраще есе та промо-ролик) та були зараховані до участі в фінальному етапі конкурсу «Пізнаємо Україну разом», який проходив із 29 по 31 січня в м. Кам’янець-Подільський Хмельницької області.

Всеукраїнський проект «Пізнаємо Україну разом» (соціокультурна експедиція «Кам'янець-Подільський очима молоді України») спрямований на консолідацію учнівської та студентської молоді п’яти міст України – Києва, Чернігова, Слов’янська, Бахмута-Артемівська, Вижниці, подолання стереотипних уявлень щодо різності регіонів. Про хід експедиції учасників інформували через сторінку ВКонтакті «Пізнаємо Україну разом».

Експедиція команди з Бухмута-Артемівська була емоційно насиченою та інформаційно корисною: у Києві - автобусна екскурсія містом, відвідування національного науково-природничого музею НАН України, Києво-Печерської лаври, планетарію, прогулянка Майданом Незалежності; у Кам’янці-Подільському, який ще називають «Квіткою на камені», «Перлиною Поділля», - пішохідні екскурсії до Верхньої Польської брами, руїн Казанського собору, кафедрального костелу Святих Апостолів Петра і Павла, Турецького бастіону, Ратуші, вірменського Бастіону, головного форпосту древнього міста – Старого замку, прогулянки каньйоном річки Смотрич.

Учасників проекту гостинно вітали, проводили для них екскурсії містом, сумісні тренінги «Україна - це я, Україна - це ми», «Що таке команда?» учителі та учні Кам'янець-Подільського НВК №13 та міська рада старшокласників «Нова Генерація Лідерів».

Учні Києва, Чернігова, Слов’янська, Бахмута-Артемівська, Вижниці не тільки відвідували найвизначніші пам’ятки архітектури Кам’янця, а ще й фотографували, вели відеозйомку, вечорами у дружньому колі ділилися враженнями, розповідали про традиції свого регіону, співали та щиро раділи знайомству, і, як підсумок, створили яскравий проморолик «Кам'янець-Подільський очима молоді України», який розміщено на сторінці ВКонтакті «Пізнаємо Україну разом».

Учні 10-А класу Артемівського НВК №11 Н. Бережна та Д. Новиченко посіли призові місця в заочному та були зараховані до участі в фінальному етапі конкурсу «Пізнаємо Україну разом», який проходив із 29 по 31 січня в м. Кам’янець-Подільський Хмельницької облУчні 10-А класу Артемівського НВК №11 Н. Бережна та Д. Новиченко посіли призові місця в заочному та були зараховані до участі в фінальному етапі конкурсу «Пізнаємо Україну разом», який проходив із 29 по 31 січня в м. Кам’янець-Подільський Хмельницької облУчні 10-А класу Артемівського НВК №11 Н. Бережна та Д. Новиченко посіли призові місця в заочному та були зараховані до участі в фінальному етапі конкурсу «Пізнаємо Україну разом», який проходив із 29 по 31 січня в м. Кам’янець-Подільський Хмельницької обл

Останні статті на сайті