Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 71 гість.

Презедент України

Міський голова Олексій Рева зустрівся з активом міста Соледар

Переглядів: 3379
15.02.2016 - 09:02

Сьогодні міський голова Олексій Рева провів зустріч з активом міста Соледар. В ході зустрічі були обговорені питання щодо об'єднання територіальних громад, наповнення міського бюджету, а також реалізації інфраструктурних проектів та створення ОСББ на території міста.

Згідно Перспективного плану формування територій громад Донецької області до міста Соледар має приєднатися вісім сільських рад. Міський голова Соледара Юрій Товстокоренко проінформував присутніх про проблеми та питання, які виникають у процесі об’єднання на даному етапі.

Стосовно наповнення міського бюджету Олексій Рева наголосив про необхідність проведення роботи з суб’єктами господарювання щодо легалізації діяльності, оформлення трудових відносин, повноти сплати податків, а Соледарській міській раді спільно з органами фіскальної служби посилити роботу із стягнення акцизного та земельного податку, а також податку на нерухомість.

Олексій Рева підкреслив, що з липня 2016 року з бюджету не будуть виділятися кошти на ремонт багатоквартирних будинків, тому жителям міста варто створювати ОСББ та брати участь в Міжнародних та державних проектах орієнтованих на розвиток громади.

Також на зустрічі була озвучена інформація про проекти, які планують реалізувати в місті за рахунок залучених коштів. До переліку включені ремонтні роботи в житловому будинку №13 по вул. Карпінського, будинках №1, №2 та №24 по вул. Носова, в будинках №26 та №20 по вул. 60 років Жовтня,капітальний ремонт вуличного освітлення в місті і проблемної ділянки водоводу діаметром 500 мм протяжністю 3 км від с. Парасковіївка до с. Благодатне.

Наприкінці зустрічі Олексій Рева відповів на запитання активу Соледарської громади.

Міський голова Олексій Рева зустрівся з активом міста СоледарМіський голова Олексій Рева зустрівся з активом міста СоледарМіський голова Олексій Рева зустрівся з активом міста СоледарМіський голова Олексій Рева зустрівся з активом міста Соледар