Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Співробітники Артемівського відділу КВІ разом із неповнолітніми засудженими відвідали храм Всіх Святих у м. Артемівську, що на Донеччині

Переглядів: 1901
15.02.2016 - 16:35

Представниками Артемівського відділу кримінально-виконавчої інспекції УДПтС України в Донецькій області була організована зустріч підоблікових неповнолітніх осіб із протоієреєм отцем Володимиром у храмі Всіх Святих. Метою проведення даного заходу є проведення індивідуально-профілактичної роботи із засудженими, спрямованої на виправлення та попередження учинення ними нових злочинів.

На початку зустрічі отець Володимир благословив всіх присутніх на скоєння добрих справ, побажав міцного здоров’я та щирості у кожному серці. На додаток, служителями храму умовно засудженим та співробітникам інспекції були даровані невеличкі ламіновані ікони з ликом Святого та молитвою у допомогу, які можна завжди носити з собою.

Після цього отець Володимир провів бесіду із неповнолітніми засудженими, розповів про значимість віри у житті людини, у важливості та необхідності робити добрі справи. Зазначив, що злочин – це гріх, що за кожний вчинок людина несе своє покарання, будь то Божа кара, чи людська, тому потрібно поважати як духовні закони, так і закони держави. На додаток до всього сказаного отець Володимир приводив приклади зі Священої книги християн – Біблії. Наприкінці бесіди неповнолітні засуджені мали змогу висловити свою думку з приводу теми розмови, задати питання, які найбільш їх цікавлять.

Психолог Артемівського МРВ КВІ О.В. Романевич та фахівець із соціальної роботи Т.М. Курскова відзначили: «Виховну роботу із засудженими неможливо уявити без участі в ній представників різних конфесій, і головним чином Православної Церкви, яка активно бере участь у справі перевиховання засуджених, повернення суспільству повноцінних, позитивно розвинутих особистостей».

Таким чином, залишається сподіватись, що мудрі поради та настанови протоієрея храму Всіх Святих отця Володимира зможуть привнести позитивні зміни у соціальній поведінці засуджених, змусять їх замислитись про необхідність внесення позитивних змін у своєму житті, правильності визначення життєвих цілей та пріоритетів.

 

Є.В. Олєхов
Начальник Артемівського МРВ КВІ
УДПтС України в Донецькій області
Підполковник внутрішньої служби

Співробітники Артемівського відділу КВІ разом із неповнолітніми засудженими відвідали храм Всіх Святих у м. Артемівську, що на Донеччині