Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 79 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Громадська організація «Молодіжна ліга майбутніх поліцейських» м. Артемівська-Бахмута продовжує свою роботу

Переглядів: 3405
16.02.2016 - 13:57

У лютому відбулась зустріч членів Ліги майбутніх поліцейських з керівництвом поліції області. Під час зустрічі учні прослухали лекції з медико-санітарної підготовки, провели практичне заняття з бойової підготовки, мали змогу одягнути бронежилети, потримати у руках зброю. Молодь прослухала лекцію з превентивного виховання та поставила актуальні питання щодо роботи ГО «Молодіжна ліга майбутніх поліцейських».

Протягом тижня членами Ліги проведено акцію «SOS. Врятуймо підлітків Донеччини від шкідливих звичок» із метою припинення продажу тютюнових та спиртних виробів підліткам.

12 лютого В’ячеслав Аброськін, начальник головного Управління Національної поліції в Донецькій області зібрав представників громадської організації за круглим столом для визначення питань взаємодії, перспектив розвитку організації та обговорення конкретних кроків співпраці на місцях.

На чолі територіальних ланок громадської організації «Молодіжна ліга майбутніх поліцейських» 20 активних педагогів, які готові об’єднувати молодь навколо ідеї незалежності, єдності України, рухати країну вперед. Бахмутську Лігу очолює Ірина Махник, педагог-організатор Артемівського НВК №11. Під час форуму поліцейські познайомились з керівниками Ліги, вислухали про їх роботу на місцях та урочисто вручили посвідчення членів громадської організації.

Зустріч з керівниками Ліги на місцях – це черговий етап впровадження нової концепції роботи поліції з учнями. Залучення досвідчених фахівців з виховання дітей допоможе створити гармонійне середовище, у якому молодь зможе розвиватися, реалізовувати свої здібності заради свого майбутнього та на благо країни.

- Цей проект має глобальну мету: діти мають бути оточені увагою та підтримкою не епізодично – «приїхали, провели лекцію, поїхали», а систематично. Ми повинні знати проблеми дітей, бути з ним на зв’язку, вести їх, допомагати. Чекаємо на ваші ідеї та пропозиції й допоможемо їх втілити у життя із залученням організацій та громад. Ми відкриті до будь-якої співпраці, - наголосив В’ячеслав Аброськін.

Генерал зауважив, що завдання поліції - забезпечити постійну комунікацію між дітьми Донеччини та всієї України, надати молоді у зоні АТО впевненості у своїх силах, допомогти зробити свої перші кроки у дорослому житті.

У лютому відбулась зустріч членів Ліги майбутніх поліцейських з керівництвом поліції області.У лютому відбулась зустріч членів Ліги майбутніх поліцейських з керівництвом поліції області.У лютому відбулась зустріч членів Ліги майбутніх поліцейських з керівництвом поліції області.У лютому відбулась зустріч членів Ліги майбутніх поліцейських з керівництвом поліції області.