Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 142 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Інструктори з інформування про мінну небезпеку Данської Групи з Розмінування

Переглядів: 4614
16.02.2016 - 14:01

Заступник директора з виховної роботи НВК №11 Олена Подопригора та педагог-організатор ЗОШ №5 Олена Сідорова взяли участь у семінарі-тренінгу з підготовки інструкторів з інформування про мінну небезпеку. Семінар провели з 10 по 12 лютого у м. Святогірську Данська Рада у Справах Біженців та Данська Група з Розмінування. На ньому були присутні 20 педагогів із Донецької області.

Заняття проводив тренер із інформування, підполковник міліції у відставці, учасник бойових дій, Ігор Терещенко. Курс ІМН складався з наступних предметів: «Вплив мін та вибухонебезпечних залишків війни», «Загальний огляд протимінної діяльності», «Ознайомлення із стандартними оперативними процедурами ДГР щодо «Інформування про небезпеку», «Зміна поведінки», «Як проводити ІМН серед дітей та дорослих», «Практичні заняття з ІМН».

Учасники тренінгу за допомогою інтерактивних методів навчання, роботи в групах, захисту проектів змогли отримати практичні знання з інформування про мінну небезпеку, які повинні передати своїм колегам та використовувати у подальшій роботі з дітьми. Після виконання практичних завдань та іспитів наші педагоги отримали міжнародні свідоцтва про проходження курсів.

 З 10 по 12 лютого у м. Святогірську пройшов семінар-тренінг з підготовки інструкторів з інформування про мінну небезпеку, який провели Данська Рада у Справах Біженців та Данська Група з Розмінування.  З 10 по 12 лютого у м. Святогірську пройшов семінар-тренінг з підготовки інструкторів з інформування про мінну небезпеку, який провели Данська Рада у Справах Біженців та Данська Група з Розмінування.  З 10 по 12 лютого у м. Святогірську пройшов семінар-тренінг з підготовки інструкторів з інформування про мінну небезпеку, який провели Данська Рада у Справах Біженців та Данська Група з Розмінування.

Останні статті на сайті