Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 143 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Зустріч учнів Соледарської ЗОШ №14 з воїнами-афганцями і офіцерами Збройних сил України

Переглядів: 2980
17.02.2016 - 08:02

15 лютого у день святкування 27 річниці виведення військ із Афганістану у Соледарській школі №14 відбулася урочиста, загальношкільна лінійка «Війна усіх нас об’єднала».

До школи завітали воїни-інтернаціоналісти, учасники бойових дій в Афганістані Олександр Клімов і Володимир Чеботенко. Учні бурхливими оплесками зустріли почесних гостей, привітали їх зі святом, побажали міцного здоров’я і мирного майбуття. У ході заходу школярі запалили поминальні свічки у пам'ять про тих, хто віддав своє життя, виконуючи інтернаціональний обов’язок і схилили голови у хвилині мовчання перед світлою пам’яттю випускників школи, які загинули на афганській землі. Це: Олександр Гайдоров, Олександр Голубничий, Олександр Горобець.

Проникливою і хвилюючою стала зустріч учнів 3 і 5 класів з гостями після лінійки. Запрошені розповіли про військові будні, в яких було все: і кров, і сльози, і справжня дружба, і товариська підтримка. Саме такі хлопці, до останнього подиху виконували свій військовий обов’язок, довели, що слово патріотизм – це не пусті лозунги, це дійсна любов і відданість Вітчизні.

Цього ж дня учні 6-7 класів зустрілися з офіцером-комендантом Збройних сил України Антоном Ткаченком і полковником спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню Йосипом Матлаєм. На заході були присутні заступник директора з НВР Роман Ляшенко, педагог-організатор Ольга Борисова, класні керівники Христина Чернова і Олександра Муравльова. Між школярами і гостями пройшла тепла, відверта бесіда.

Маємо надію, що заходи такого роду, посіють у душі дітей зерна поваги до славних земляків, а разом з тим, зійдуть і перші паростки шани та любові до рідної землі, що й називається патріотизмом.

Зустріч учнів Соледарської ЗОШ №14 з воїнами-афганцями і офіцерами Збройних сил УкраїниЗустріч учнів Соледарської ЗОШ №14 з воїнами-афганцями і офіцерами Збройних сил України

Останні статті на сайті