Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 116 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

В мікрорайонах Бахмута триває обговорення Соціального проекту

Переглядів: 4056
20.02.2016 - 11:25

Друга зустріч відбулася 18 лютого 2016 року з жителями мікрорайону «Західний».

Вислухавши доповідь представників влади про те, що було зроблено в рамках Соціального проекту в 2015 році і планах на 2016 рік, жителі мікрорайону «Західний» звернулися до міського голови з проханням звернути увагу на благоустрій території навколо школи № 18 та дитячих садків № 54, № 5 , міні-котелень, ремонт внутрішньо дворових доріг і тротуарів.

Також жителі громади виступили за створення проекту «Чисте місто», яким буде передбачено прибирання сміття на несанкціонованих звалищах, установка урн і благоустрій спеціалізованих майданчиків навколо сміттєвих контейнерів. Міський голова Олексій Рева відповів, що цей проект стане реальним тільки завдяки самим мешканцям.

«З 22 березня по 22 квітня в місті буде проходити місячник екології та захисту оточуючого середовища, і кожен з нас матиме змогу долучитися до покращення території  навколо свого дому.

Ми будемо намагатися залучити все населення міста, від малого до великого, щоб привести місто в порядок: прибрати сміття, упорядкувати газони, пофарбувати лавочки, посадити дерева, кущі. Якщо ми самі це не зробимо, то ніхто інший до нас не приїде це робити», - сказав Олексій Рева.

Крім цього Олексій Рева розповів про 184 комплексних проекти, які планують реалізувати в об'єднаній територіальній громаді та місті Бахмут протягом наступних років. У ці проекти увійдуть ремонтні роботи на водоводах, дорогах, тротуарах, термомодернізація 15 житлових будинків, дитячих садків, шкіл, в тому числі і в мікрорайоні «Західний».

Також міський голова зауважив, що з липня 2016 року з бюджету Законом не передбачено виділення коштів на ремонт багатоквартирних будинків,така допомога передбачена тільки будинкам в яких створені об'єднання співвласників багатоквартирних будинків, тому жителям району та усього міста варто створювати ОСББ та брати участь в Міжнародних, державних, обласних та міських проектах орієнтованих на розвиток громади.

Третя зустріч Олексія Реви відбулась 19 лютого 2016 року у Міському Народному домі.

Мешканці мікрорайону Артемівського заводу кольорових металів висловили свої пропозиції щодо благоустрою території навколо Народного дому, встановленню світлофору та лежачого поліцейського у районі школи № 24, освітленню вулиць Перемоги та Оборони, прокладання водовідвідного колектору по вулицям приватного сектору, інші особисті побажання. Міський голова дав вказівку запланувати його виїзд разом з відповідними службами на ті об'єкти, які потребують термінової уваги.

Наступна та заключна зустріч з обговорення Соціального проекту відбудеться 26 лютого у ЗОШ №2.

В мікрорайонах Бахмута триває обговорення Соціального проектуВ мікрорайонах Бахмута триває обговорення Соціального проектуВ мікрорайонах Бахмута триває обговорення Соціального проектуВ мікрорайонах Бахмута триває обговорення Соціального проектуВ мікрорайонах Бахмута триває обговорення Соціального проекту