Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

Інтерактивне заняття до Єдиного Дня профілактики інфекцій, які передаються статевим шляхом

Переглядів: 1901
22.02.2016 - 12:59

18.02.2015 року в рамках проведення 20 лютого Єдиного Дня профілактики інфекцій, які передаються статевим шляхом,  Артемівським міським центром для сім’ї, дітей та молоді на базі Навчально – наукового професіонально – педагогічного інституту УІПА було організовано та проведено інтерактивне заняття зі студентами вищих навчальних закладів міста на тему: «Репродуктивне здоров’я. Профілактика захворювань, які передаються статевим шляхом» за участю лікаря акушера - гінеколога жіночої консультації Артемівської ЦРЛ,  - Борисової Т.Г.

Тетяна Георгіївна проінформувала молодь щодо основних аспектів репродуктивного здоров’я людини та відповідального ставлення до питань планування сім’ї; дотримання здорового способу життя;  запобігання легковажної поведінки; попередження хвороб, які передаються статевим шляхом; методів контрацепції та наслідків аборту.

Активну участь в занятті прийняли учні 10 - Б класу ЗОШ № 12 на чолі з заступником директора по виховній роботі Бродецькою І.В. Їх агітаційна бригада презентувала монолог «Розмова дитини в лоні матері» та відеоролик про здоровій спосіб життя, який діти зняли самостійно.  

Інтерактивний захід сприяв формуванню у студентської молоді свідомого ставлення до фізичного та репродуктивного здоров’я, вихованню правильного оцінювання своїх дій та вчинків, які негативно можуть вплинути на майбутнє молодої людини.         

Наприкінці заняття слухачі отримали вичерпані відповіді на  свої запитання.  Усі присутні отримали буклети інформаційно -  просвітницької спрямованості, а також візитівки з контактами Артемівського міського ЦСССДМ та кабінету планування сім’ї жіночої консультації Артемівської центральної районної лікарні.

18.02.2015 року  було організовано та проведено інтерактивне заняття зі студентами вищих навчальних закладів міста на тему: «Репродуктивне здоров’я. Профілактика захворювань, які передаються статевим шляхом»

Останні статті на сайті