Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

Презедент України

Мова – то цілюще джерело, і хто не припаде до нього вустами, той сам всихає від спраги

Переглядів: 6350
23.02.2016 - 08:09

У Соледарському Центрі дітей та юнацтва до Міжнародного дня рідної мови був проведений поетичний вечір «Мово моя українська».

Присутні змогли поринути у чудовий і прекрасний світ нашої рідної мови. Метою заходу було розширити знання учнів про українську мову, показати її красу та багатство за допомогою поетичного слова, викликати бажання любити рідну мову, свій народ, рідну землю.

Розпочався вечір «Молитвою до мови» К. Мотрич, яку з великим натхненням і вірою в серці прочитали вихованці гуртка Малої академії наук «Народознавство». Керівник гуртка Наталя Тищук розповіла учням історію виникнення свята і дату, коли його почали відзначати в Україні. Вона також наголосила на тому, що це один із тих днів, коли кожен має змогу відчути себе частинкою свого великого народу, посіяти у своєму серці хоча б одну зернину любові до рідної мови.

У Соледарському Центрі дітей та юнацтва до Міжнародного дня рідної мови був проведений поетичний вечір «Мово моя українська».У Соледарському Центрі дітей та юнацтва до Міжнародного дня рідної мови був проведений поетичний вечір «Мово моя українська».У Соледарському Центрі дітей та юнацтва до Міжнародного дня рідної мови був проведений поетичний вечір «Мово моя українська».

Останні статті на сайті