Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 138 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

У Соледарській ЗОШ №13 розпочала роботу Школа майбутнього першокласника

Переглядів: 2951
23.02.2016 - 08:58

20 лютого у Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №13 відбулося перше заняття у рамках роботи «Школи майбутнього першокласника», метою якої є цілісний і різнобічний розвиток дитини, формування необхідних навичок навчальної діяльності, відповідних віковим можливостям і вимогам сучасної української школи, розкриття творчих здібностей, розвиток пізнавальних інтересів дитини та бажання вчитись.

У 2016-2017 навчальному році планується відкриття трьох перших україномовних класів, у двох з яких учні вивчатимуть англійську мову поглиблено. Тож, аби забезпечити ретельну підготовку до навчально-виховного процесу в школі, було розроблено програму занять, які спрямовані на полегшення процесу адаптації першачків до навчання через ігрові форми роботи.

Під час першої зустрічі діти познайомилися один з одним, з майбутнім першим вчителем та сіли за шкільні парти. Протягом наступних занять майбутні першокласники будуть вчитися взаємодіяти у новому колективі, сидіти за партою, чути, реагувати та виконувати вказівки вчителя, зрештою всьому тому, що дозволить зробити майбутній навчально-виховний процес максимально успішним.

У Соледарській ЗОШ №13 розпочала роботу Школа майбутнього першокласникаУ Соледарській ЗОШ №13 розпочала роботу Школа майбутнього першокласника