Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

Урядовий портал

Відкриття Року англійської мови на освітньому окрузі №6 «Рівний-рівному» міста Соледар

Переглядів: 3539
23.02.2016 - 08:59

На освітньому окрузі №6 «Рівний-рівному», організоване вчителями та учнями Соледарських шкіл №13 та №14 відбулося урочисте відкриття Року англійської мови в Україні. Захід пройшов на базі Соледарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13, який є опорним закладом на освітньому окрузі.

На церемонію завітало багато гостей, серед яких заступник міського голови Тетяна Корж, українські військові зі Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та лінії розмежування сторін, вчителі, батьки, учні. У своїх виступах гості наголосили на необхідності та важливості вивчення англійської мови, яка дає можливість відкрити світ та досягти успіху. З привітальним словом до гостей свята звернулася і директор Соледарської ЗОШ №13 Галина Смага, яка дала старт Тижню англійської мови в школі. Вона нагадала, що саме у 2016 році виповнюється 30 років з часу відкриття першого класу з поглибленим вивченням англійської мови у школі №13.

У ході свята учні Соледарської ЗОШ №13 та Соледарської ЗОШ №14 продемонстрували свої таланти та вміння, знання англійської мови, жартували, веселилися та подарували масу позитивних емоцій своїм одноліткам, вчителям та гостям. З окремим номером виступили і вчителі англійської мови ЗОШ №13.

Захід став не тільки відкриттям Року англійської мови, а й предметного Тижня, який розпочався вже з понеділка 22 лютого.

На освітньому окрузі №6 «Рівний-рівному», організоване вчителями та учнями Соледарських шкіл №13 та №14 відбулося урочисте відкриття Року англійської мови в Україні.На освітньому окрузі №6 «Рівний-рівному», організоване вчителями та учнями Соледарських шкіл №13 та №14 відбулося урочисте відкриття Року англійської мови в Україні.

Останні статті на сайті