Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 118 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

«Зорій до віку поміж нас!»

Переглядів: 2881
24.02.2016 - 15:22

25 лютого 2016 року виповнюється 145 років з дня народження великої української поетеси Лесі Українки. Бібліотекарі філіалу №2 Централізованої бібліотечної системи не могли пропустити таку дату та підготували захід для студентів медичного училища.

На честь видатної письменниці та її творчості 23 лютого було символічно запалено «поетичну свічку». Ведуча заходу Бережна Л.М. познайомила студентів 1-го курсу з біографією поетеси, розповіла цікаві факти з її короткого та трагічного життя. Присутні мали змогу переглянути книжкову полицю «Хотіла б я піснею стати…». У виконанні читців лунали вірші різних періодів творчості поетеси. Родзинкою заходу було інсценування уривку із драматичного твору «Лісова пісня». У виконанні завідуючої філіалом № 2 Луньової Л.Н. та студента медичного училища Сафрошкіна Богдана зворушливо пролунав діалог Мавки та Лукаша.

Бібліотекарі філіалу №2 Централізованої бібліотечної системи з нагоди 145-ти річчя з дня народження великої української поетеси Лесі Українки підготували захід для студентів медичного училища.Бібліотекарі філіалу №2 Централізованої бібліотечної системи з нагоди 145-ти річчя з дня народження великої української поетеси Лесі Українки підготували захід для студентів медичного училища.Бібліотекарі філіалу №2 Централізованої бібліотечної системи з нагоди 145-ти річчя з дня народження великої української поетеси Лесі Українки підготували захід для студентів медичного училища.Бібліотекарі філіалу №2 Централізованої бібліотечної системи з нагоди 145-ти річчя з дня народження великої української поетеси Лесі Українки підготували захід для студентів медичного училища.