Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 74 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Насичений Тиждень англійської мови у Соледарській ЗОШ №13

Переглядів: 2468
29.02.2016 - 14:32

У рамках Тижня англійської мови, оголошеного відділом освіти Артемівської міської ради, у Соледарській ЗОШ №13 проведено ряд заходів.

23 лютого серед учнів 2-3 класів пройшла гра «We are happy children», організована учителями англійської мови Іриною Курасовою та Аліною Забарою. Під час заходу школярі продемонстрували свої знання лексичного матеріалу з різних тем. Крім того, учні вправлялися у вмінні застосовувати здобуті знання на практиці та в ситуації реального живого спілкування. За результатами гри не було тих, хто програв. Усі учасники гри отримали солодкі призи.

24 лютого учитель англійської мови Лариса Лотохова провела відкритий урок-подорож «A visit to Great Britain» у 2 класі. На заході були присутні адміністрація школи, учителі-предметники, батьки. Педагогом було доцільно підібрано методи та прийоми, у повній мірі використано можливості інформаційно-комунікаційних технологій, що дозволило реалізувати мету та задачі уроку, а учням отримати справжню насолоду від процесу навчання.

Цього ж дня для учнів 5-11 класів учителем англійської мови Марією Мініною було проведено конкурс читців «In the world of poetry». Усі виступи були підготовлені на високому рівні. Учасники презентували англійською мовою поезії Вільяма Шекспіра, Роберта Бернса, Тараса Шевченка, Володимира Сосюри та багатьох інших письменників. Журі, до складу якого увійшли досвідчені вчителі, важко було визначити переможця. За результатами конкурсу визначено переможців у двох номінаціях. У номінації «Поезія англомовного письменника» перемогла учениця 10-Б класу Ольга Ільїна, яка презентувала творчість Роберта Бернса. У номінації «Поезія українського письменника англійською мовою» перемогу здобула учениця 9-А класу Анастасія Міхєєва. Переможці нагороджені грамотами.

25 лютого вчителями англійської мови Валентиною Скибою та Альоною Благодарною було організовано конкурс знавців англійської мови «A glimpse of English» серед учнів 8-11 класів. Завдання містили матеріал з різних тем та були різного рівня складності. Питання сформовані відповідно до вивченого матеріалу, що передбачало рівні шанси на перемогу для усіх учасників. Команди-учасниці гідно представили свої класи, а перемогу здобула команда учнів 10-А класу і отримала в нагороду кошик екзотичних фруктів.

В цей же день учителем англійської мови Наталею Подзеркою проведено профорієнтаційну рольову гру англійською мовою «Hobby» для учнів 6 класів. У ході гри учні змагалися у знанні англійської лексики, писемного, монологічного та діалогічного мовлення. Цей захід сприяв відпрацюванню та закріпленню лексичного матеріалу з тем «Професії» та «Хобі», а також формуванню ґрунтовних профорієнтаційних знань. Усі учасники гри були нагороджені пам’ятними сувенірами.

Протягом Тижня у шкільній бібліотеці діяла виставка-персоналії «Видатні британці», присвячена видатним діячам Великої Британії. На виставці учні та всі бажаючі знайомилися з творчістю багатьох британських письменників, з цікавими фактами з життя видатних науковців та діячів. Шкільним бібліотекарем Зінаїдою Семігук біло проведено низку бібліотечних уроків для учнів різних вікових категорій. Вчителями англійської мови та початкових класів заплановано відвідування експозиції з метою формування країнознавчих знань та виховання стійкого читацького інтересу та культури.

У рамках Тижня англійської мови, оголошеного відділом освіти Артемівської міської ради, у Соледарській ЗОШ №13 проведено ряд заходів.У рамках Тижня англійської мови, оголошеного відділом освіти Артемівської міської ради, у Соледарській ЗОШ №13 проведено ряд заходів.У рамках Тижня англійської мови, оголошеного відділом освіти Артемівської міської ради, у Соледарській ЗОШ №13 проведено ряд заходів.