Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 69 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Тиждень англійської мови в Артемівській школі №24

Переглядів: 2670
29.02.2016 - 14:34

На виконання міського плану заходів, розробленого відділом освіти Артемівської міської ради, 26 лютого у стінах Артемівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №24 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів відбувся урочистий концерт - закриття Тижня англійської мови.

Школярі ще раз переконались в необхідності вивчення англійської мови, почули інформацію про Великобританію та її традиції. Учні молодшої ланки разом із вихованцями ДНЗ №27 згадали алфавіт, назви тварин, вірші, пісні англійською мовою. Учні середньої та старшої ланок також проявили свої таланти на сцені - демонстрували різноманітні постановки, гру на музичних інструментах, танцювальні номери.

Протягом тематичного Тижня було проведено чимало заходів. Початок проведення тижня було покладено урочистим відкриттям 22 лютого - екскурсією до Англії, під час якої школярі дізнались відомості про країну, її традиції та роль англійської мови в сучасному житті.

23 лютого на базі міського народного дому відбулась вікторина для учнів 5 класу «Традиції Великобританії», під час якої бібліотекар Ірина Володимирова та вчитель англійської мови Олена Іващенко провели віртуальну екскурсію до Лондону. Також в цей день відбувся конкурс поетичного перекладу, підготовлений вчителем Нелі Мироновою та вікторина "We know English", яку провела Галина Пономаренко. Під час проведення заходів діти середньої ланки показали не тільки свої знання з предмету, але і уяву та фантазію.

24 лютого відбулась театралізована вистава "Мері Попінс повертається", в якій учні старших класів продемонстрували свій рівень володіння англійською мовою та акторські вміння.

25 лютого на базі школи відбулась зустріч представників Горлівського Інституту Іноземних Мов з учителями школи та учнями старшої ланки, завдяки якій старшокласники дізнались інформацію про Інститут та обговорили можливість вступу до ВНЗ, а вчителі отримали інформацію про найсучасніші методики викладання англійської мови та домовились про подальшу співпрацю. Тиждень пройшов цікаво, учні приймали активну участь у запропонованих заходах та гідно себе проявили.

Таким чином, ми ще раз нагадали про велич і багатогранність Великобританії, переконалися, що завдяки знанням з англійської мови життя сучасної молоді стає більш яскравим, вільним та різноманітним.

26 лютого у стінах Артемівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №24 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів відбувся урочистий концерт - закриття Тижня англійської мови26 лютого у стінах Артемівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №24 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів відбувся урочистий концерт - закриття Тижня англійської мови