Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 139 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Пройшов третій семінар «Школи соціальної мобілізації»

Переглядів: 1612
26.02.2016 - 12:21

24 лютого  пройшов останній, третій семінар в рамках проекту «Школа соціальної мобілізації. Створюємо та контролюємо зміни» для представників бюджетних установ та підприємств.

На заході зібрались: представники громадської організації «Відродження та розвиток»,заступник міського голови Олена Головкіна, а також небайдужі члени міської громади, які прагнуть покращити рівень життя своєю активною життєвою позицією.

Представникам  трудового та профспілкового активу розповіли про громадські організації, в тому числі й про нашу, їх роль та значення в суспільному житті.

Директор Донецького обласного ресурсного центру Надія Опалюк та на прикладі інших міст  розповіла про користь самоорганізації населення та взаємодію мешканців міста для покращення рівню життя своїх місцевих громад, а Олена Головкіна роз’яснила присутнім щодо питань створення ініціативних груп та алгоритму подальшого вирішення цими групами проблемних питань .

Наприкінці зустрічі пройшло обговорення  шляхів вирішення проблем нашої громади, а представники Школи соціальної мобілізації відповіли на питання жителів громади.

Пройшов третій семінар «Школи соціальної мобілізації»Пройшов третій семінар «Школи соціальної мобілізації»Пройшов третій семінар «Школи соціальної мобілізації»Пройшов третій семінар «Школи соціальної мобілізації»

Останні статті на сайті