Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Єдність дій сім’ї та школи у формуванні моральних якостей школяра

Переглядів: 2461
01.03.2016 - 14:34

В Артемівській школі №10 відбулась батьківська конференція «Єдність дій сім’ї та школи у формуванні моральних якостей школяра». Тема обрана не випадково, бо основа моральності закладається саме у родині. Школа може лише допомогти учням та батькам обійти гострі кути у процесі формування особистості школяра.

Першими батьків привітали діти. Вони оформили виставки для батьків та подарували всім присутнім пісні та танці, а головне – гарний настрій на подальшу продуктивну роботу. Заступник директора з виховної роботи Тетяна Бак виступила з доповіддю за темою «Любов – єдиний засіб виховання». У своєму виступі вона звернула увагу на те, що любов може бути потворною, яка негативно впливає на дитину. Справжня любов вимоглива та терпляча, щира та далекобачна. Батькам були надані поради, як зробити спілкування з дітьми менш нервовим та більш результативним. Заступник директора з навчально-виховної роботи Наталя Березовська проаналізувала навчальні досягнення за І семестр 2015-2016 н.р. та надала рекомендації, як допомогти учням покращити рівень навчальних досягнень. Результативність роботи школи з обдарованими учнями підсумувала заступник директора з НВР Ольга Літвінова. Вона подякувала вчителям та батькам за плідну співпрацю у розвитку здібностей дітей. Директор школи Раїса Говорун узагальнила виступи заступників та проінформувала батьків про стан здоров’я дітей, результати медогляду та чинники, що впливають на ці результати. На останок директор прозвітувала про роботу школи з фінансово-господарчих питань.

Головна тема конференції мала своє продовження на класних батьківських зборах. Для батьків учнів 9 та 11 класів збори продовжились у актовій залі, де адміністрація школи познайомила їх із нормативними документами, що стосуються закінчення школи ІІ та ІІІ ступенів.

Тепла та затишна обстановка, цікаві, корисні та конструктивні виступи не залишили нікого байдужим. Ще довгий час горіло світло у шкільних вікнах, продовжувалось спілкування людей, у яких є спільна мета – виховати гармонійну високоморальну особистість.

Єдність дій сім’ї та школи у формуванні моральних якостей школяраЄдність дій сім’ї та школи у формуванні моральних якостей школяраЄдність дій сім’ї та школи у формуванні моральних якостей школяра