Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 98 гостей.

Презедент України

Чемпіонат Донецької області з легкої атлетики

Переглядів: 2294
02.03.2016 - 08:21

Згідно з календарним планом спортивно-масових заходів у Донецькій області на 2016 рік, 26-27 лютого у м. Артемівськ відбулися відкриті обласні змагання з двоборства та п’ятиборства серед юнаків та дівчат.

На урочистому відкритті змагань був присутній президент федерації легкої атлетики Донецької області Лис Віктор Мілентійович. Він привітав юних спортсменів і побажав їм кращих результатів, бо ці змагання являються відбірковими до чемпіонату України, який буде проходити в м. Київ з 3 по 4 березня. 

В змаганнях прийняли участь 200 юнаків та дівчат з різних міст та районів області та гості з Луганської області. Це команди: Бахмут-1, Бахмут-2, КЗ КДЮСШ м. Маріуполя, КДЮСШ № 4 м. Маріуполь, м. Лисичанська, ДЮСШ м. Костянтинівки-1, ДЮСШ м.Костянтинівки-2, ДЮКФП-2  м. Краматорська, КСЦ «Счастье» (Луганська область), м. Слов’янська, міська КДЮСШ(Слов’янськ), м. Димитрів, Бахмутський  район, КДЮСШ-2 м. Сєвєродонецька, ДЮСШ м. Дзержинська, ДВУОР ім..С.Бубки. Взагалі 17 команд.

Переможці та призери змагань були нагородженні медалями. На прикінці змагань тренерською радою був затверджен склад збірної команди Донецької області для участі в Чемпіонаті України.

26-27 лютого у м. Артемівськ відбулися відкриті обласні змагання з двоборства та п’ятиборства серед юнаків та дівчат.26-27 лютого у м. Артемівськ відбулися відкриті обласні змагання з двоборства та п’ятиборства серед юнаків та дівчат.26-27 лютого у м. Артемівськ відбулися відкриті обласні змагання з двоборства та п’ятиборства серед юнаків та дівчат.26-27 лютого у м. Артемівськ відбулися відкриті обласні змагання з двоборства та п’ятиборства серед юнаків та дівчат.

Останні статті на сайті