Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 89 гостей.

Верховна рада України

Підбираємо працівників для роботодавця на міні-ярмарку

Переглядів: 1790
10.03.2016 - 14:47

188 безробітних отримали постійну роботу, 130 осіб залучені до  тимчасової зайнятості за сприяння фахівців  Артемівського міського центру зайнятості з початку 2016 року. 13 осіб, серед яких -2 внутрішньо переміщені особи та 1 особа з інвалідністю, залишили свої резюме та чекають рішення роботодавця щодо працевлаштування в Страхову компанію «АСКО-Донбас Північний»  за результатами міні-ярмарку вакансій, який пройшов 09 березня 2016 року в Артемівському міському центрі зайнятості.

Ефективною формою співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні місця є проведення міні-ярмарків вакансій, застосовуються  різні формати їх проведення, використовуються сучасні засоби комунікації.  З початку 2016 року проведено 3 таких заходи, один з них проводився в форматі відеоконференції за допомогою Skype-зв’язку та виявився дуже результативним: 2 заявлені вакансії  укомплектовані в найкоротші терміни.

Філія страхової компанії «АСКО-Донбас Північний» є давнім відповідальним партнером Артемівського міського центру зайнятості, на замовлення роботодавця не раз проводились масові заходи з підбору персоналу.  Сьогодні Артемівська філія страхової компанії «АСКО-Донбас Північний» потребує сприяння служби зайнятості щодо термінового укомплектування 2 вакансій: головного бухгалтера та бухгалтера. Міні-ярмарок 9 березня 2016 року традиційно відкрила директор Артемівського міського центру зайнятості Ірина Лещенко, акцентувавши увагу на досить напруженій ситуації з вільними робочими місцями в м. Артемівську та районі, розповіла про  роботу служби зайнятості в таких умовах, про використання в роботі нових форм та інструментів надання послуг шукачам роботи та роботодавцям.

 Страхову компанію представляли директор Артемівської філії Зінаїда Моренко та заступник головного бухгалтера Тетяна Решетникова. Вони докладно познайомили претендентів на працевлаштування з особливостями роботи в страховій компанії, умовами та системою оплати праці. Всі 13 учасників міні-ярмарку - шукачі роботи з бухгалтерською освітою та досвідом роботи за професією виявили бажання щодо працевлаштування, пройшли  попередню співбесіду та сподіваються на позитивне рішення роботодавця.