Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 151 гість.

Презедент України

У Соледарській ЗОШ №13 відзначили День Британської Співдружності

Переглядів: 2031
16.03.2016 - 09:46

Щороку в світі відзначається День Британської Співдружності. Цього року це свято припало на 14 березня.

На виконання Указу Президента України від 16 листопада 2015 року №641/2015 «Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні» та шкільного Плану заходів в Соледарській школі №13 вчителем англійської мови Наталею Подзеркою було організовано захід англійською мовою у формі круглого столу «We are all equal», присвячений цій даті. До проведення заходу долучилися вчителі англійської мови Марія Мініна, Олена Кашеварова, Ірина Курасова, Аліна Забара.

Учні 9-А класу підготували багато цікавої та корисної інформації про Британську Співдружність, країни, які входять до складу Співдружності, національні та культурологічні особливості народів. Учні 5-А класу представили глядачам стародавню британську пісню, а учні 2 класів розповіли про британо-французькі відносини. У ході круглого столу гості змогли дізнатися безліч цікавого, перевірити свої знання з даної теми, поуправлятися у знанні англійської мови, а також переглянути відеоролик про незвичні факти з життя країн Британської Співдружності.

Проведений захід сприяв поглибленню мовознавчих, країнознавчих та культурологічних знань учнів, розширенню їх світогляду та вихованню почуття єдності й поваги до інших країн та народів.

У Соледарській ЗОШ №13 відзначили День Британської СпівдружностіУ Соледарській ЗОШ №13 відзначили День Британської СпівдружностіУ Соледарській ЗОШ №13 відзначили День Британської СпівдружностіУ Соледарській ЗОШ №13 відзначили День Британської СпівдружностіУ Соледарській ЗОШ №13 відзначили День Британської Співдружності

Останні статті на сайті