Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 125 гостей.

Урядовий портал

Інформація про проведення зустрічі учнівсько-студентської молоді з представниками Державної служби надзвичайних ситуацій у Донецькому вищому училищі олімпійського резерву ім. С. Бубки

Переглядів: 1650
21.03.2016 - 11:50

З метою профілактики виникнення пожежних ситуацій, поглиблення знань, формування в учнів і студентів училища  умінь та навичок правильної поведінки під час пожежі,   17 березня 2016 року у ДВУОР ім. С. Бубки в рамках місячника протипожежної безпеки відбулася зустріч з командою представників Державної служби надзвичайних ситуацій, під час якої вони розповіли учням та студентам про призначення пожежного автомобілю, продемонстрували його устаткування, способи використання пристроїв.

Цікавим  для вихованців училища  був момент, коли під час демонстрації роботи брандспойта самі учні та студенти змогли побути пожежними. Також працівники  Державної служби надзвичайних ситуацій провели інструктаж з протипожежної безпеки та пізнавальну бесіду з попередження надзвичайних ситуацій.

Захід пройшов на високому рівні та досяг своєї мети.

17 березня 2016 року у ДВУОР ім. С. Бубки в рамках місячника протипожежної безпеки відбулася зустріч з командою представників Державної служби надзвичайних ситуацій.17 березня 2016 року у ДВУОР ім. С. Бубки в рамках місячника протипожежної безпеки відбулася зустріч з командою представників Державної служби надзвичайних ситуацій.17 березня 2016 року у ДВУОР ім. С. Бубки в рамках місячника протипожежної безпеки відбулася зустріч з командою представників Державної служби надзвичайних ситуацій.17 березня 2016 року у ДВУОР ім. С. Бубки в рамках місячника протипожежної безпеки відбулася зустріч з командою представників Державної служби надзвичайних ситуацій.17 березня 2016 року у ДВУОР ім. С. Бубки в рамках місячника протипожежної безпеки відбулася зустріч з командою представників Державної служби надзвичайних ситуацій.17 березня 2016 року у ДВУОР ім. С. Бубки в рамках місячника протипожежної безпеки відбулася зустріч з командою представників Державної служби надзвичайних ситуацій.17 березня 2016 року у ДВУОР ім. С. Бубки в рамках місячника протипожежної безпеки відбулася зустріч з командою представників Державної служби надзвичайних ситуацій.17 березня 2016 року у ДВУОР ім. С. Бубки в рамках місячника протипожежної безпеки відбулася зустріч з командою представників Державної служби надзвичайних ситуацій.17 березня 2016 року у ДВУОР ім. С. Бубки в рамках місячника протипожежної безпеки відбулася зустріч з командою представників Державної служби надзвичайних ситуацій.

Останні статті на сайті