Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 69 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

У школі №18 м. Бахмута стартував проект «ШКОЛА ЕНЕРГІЇ»

Переглядів: 2941
22.03.2016 - 07:28

У ЗОШ №18 м. Бахмута за підтримки відділу освіти з 15 березня розпочато реалізацію проекту «ШКОЛА ЕНЕРГІЇ», що впроваджується компанією «Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ» за дорученням Федерального міністерства довкілля, охорони природи, будівництва та безпеки ядерних реакторів Німеччини. Проект запроваджено Асоціацією «Енергоефективні міста України», до якої входить наше місто Бахмут-Артемівськ, на період з січня до жовтня 2016 року.

Метою проекту є покращення енергоефективності та енергозбереження шляхом підготовки та проведення учнівських енергетичних аудитів та інших енергетичних навчальних заходів в школі. Ключова роль у проекті відводиться саме дітям, які є найважливішим ресурсом країни. Саме вони у майбутньому будуть відповідальні за подолання викликів, що стоять перед людством, одним із найбільших серед яких наразі є зниження рівня енергоспоживання та підвищення рівня енергоефективності.

Для участі у конкурсі організаторами із сотні заявок було відібрано 20 шкіл з різних регіонів України, до списку переможців потрапила і школа №18. 22-24 лютого у Львові пройшов навчальний тренінг для вчителів з обраних шкіл та технічних експертів в рамках проекту «ШКОЛА ЕНЕРГІЇ» з питань енергетичної освіти. Відповідно до плану реалізації проекту, колектив учнів та працівників школи було офіційно інформовано про проект, сформовано енергокоманду та узгоджено графік занять, Проектних днів, проведення енергоаудиту, який допоможе зробити технічний експерт проекту Ю. Забеліна, начальник бюро інвестиційного аналізу та планування ООО ЕСКО «Екологічні системи» м. Запоріжжя.

Учні 7-Б класу, які стали основою енергокоманди, проявили високу зацікавленість до даного проекту, тому сподіваємось, що під час його реалізації вони матимуть змогу отримати цікаві та корисні для них знання, досвід енергозбереження. Вони охоче передадуть іншим школярам, батькам та всім зацікавленим питаннями енергозаощадливості.

У школі №18 м. Бахмута стартував проект «ШКОЛА ЕНЕРГІЇ»У школі №18 м. Бахмута стартував проект «ШКОЛА ЕНЕРГІЇ»У школі №18 м. Бахмута стартував проект «ШКОЛА ЕНЕРГІЇ»У школі №18 м. Бахмута стартував проект «ШКОЛА ЕНЕРГІЇ»

Останні статті на сайті