Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 98 гостей.

Спартакіада Донецької області «Повір у себе»

Переглядів: 3763
25.03.2016 - 14:52

24 березня в Бахмуті на базі стадіону «Металург» відбулися змагання з легкої атлетики серед дітей-інвалідів з вадами зору, слуху, розумового та фізичного розвитку, ураженням опорно-рухового апарату в програмі Спартакіади Донецької області «Повір у себе».

Більше 30-ти кращих легкоатлетів регіону показали свою майстерність на бігових доріжках манежу. У змаганнях взяли участь спортсмени Димитрова, Костянтинівки, Миколаївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 7 Донецької обласної ради, Слов’янської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів № 23 Донецької обласної ради, збірної Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи для інвалідів.

Змагання проводились окремо по нозологіях у двох вікових групах (старша –2000-2002 рр.н., молодша – 2003-2006 рр.н.). Усього було розіграно 12 медалей для найкращих спортсменів по нозологіях.

Професійний спорт для дітей з вадами зору, слуху, розумового і фізичного розвитку, опорно-рухового апарату – колосальний прояв волі і мужності. Як відомо, найбільш значимі перемоги – це перемоги над собою.

Змагання проводилися для виявлення молодих, талановитих спортсменів для формування збірної команди Донецької області з легкої атлетики та подальшої участі у фінальних змаганнях Всеукраїнської Спартакіади «Повір в себе», де наші спортсмени неодноразово ставали чемпіонами та призерами.

Спартакіада Донецької області «Повір у себе»Спартакіада Донецької області «Повір у себе»Спартакіада Донецької області «Повір у себе»