Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

«Омріяні піснею»

Переглядів: 1899
29.03.2016 - 13:58

25 березня 2016 року Школа мистецтв м. Артемівська знов збирала друзів та любителів музики на звітний концерт вокально-хорового відділу «Омріяні піснею».

Незвичайна атмосфера концерту захопила слухачів з перших хвилин завдяки юним ведучим: Богдановій К., Тащенко А., Богдановій М.

На сцені свою майстерність демонстрували кращі учні відділу.

Жоден з присутніх на залишився байдужим до емоційних та яскравих виступів солістів: Філатової В., Тащенко А., Синельнікової О, та ін.. Композиції ансамблів «Черемшина», «Карамель», «Кіндер-сюрприз» та «Нове покоління» отримали гучні оплески.

Пісні у виконанні хору старших класів «Акварель» та хору молодших класів «Фантазія» вразили своєю майстерністю та цікавими виконавськими знахідками.

Сподіваємось, що свято сподобалось слухачам. Адже, що може бути прекраснішим ніж дитяча творчість та неповторне відчуття музики.

Концертна програма вокально-хорового відділення завершила тиждень звітних концертів в Школи мистецтв м. Артемівська.  Але попереду на вас чекає головне дійство – звітний концерт творчих колективів і солістів Школи мистецтв «Зачаровані музикою», який відбудеться 30 березня 2016 року о 16.30 в концертній залі Школи.

Запрошуємо всіх бажаючих.

«Омріяні піснею»«Омріяні піснею»«Омріяні піснею»«Омріяні піснею»«Омріяні піснею»«Омріяні піснею»«Омріяні піснею»

Останні статті на сайті