Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 116 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Бережемо папір – бережемо ліс

Переглядів: 3479
30.03.2016 - 13:16

Відповідно до плану роботи відділу освіти Артемівської міської ради у дитячому навчальному закладі №47 «Оленка» розпочався місячник з екології. Педагогами дитячого садка були розроблені заходи. Тематика, форми організації – різноманітні.

Кожного дня з офісів, будинків по всій країні викидається велика кількість паперу. За невеликого зусилля з боку кожного з нас цей папір можна використовувати багаторазово та незвичайно, врятовуючи цим багато дерев. У рамках місячника 28 березня в «Оленці» пройшла розвага для дітей середніх груп «Бережемо папір – бережемо ліс».

Метою цієї розваги стало виховання у дітей дбайливого ставлення до природи, систематизація та поглиблення знань дошкільнят про користь дерев для людини. Малята дізнались за допомогою мультимедійної презентації та міні-драматизації, з чого і як робиться папір, де він використовується і як можна застосувати папір вдруге, який начебто вже непотрібен, навіщо взагалі люди повинні берегти ліс та природу.

Підсумком розваги стало дефіле моделей в дизайнерському одязі з паперу. Оплесками та усмішками зустрічали «Прекрасних дам», «Кокеток», «Лицарів» та цілу серію різноманітних «Роботів». Дизайнерами цих чудових нарядів виступили батьки дітей середніх груп.

Бережемо папір – бережемо лісБережемо папір – бережемо лісБережемо папір – бережемо лісБережемо папір – бережемо ліс

Останні статті на сайті