Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

У Бахмуті проходить акція «Серце до серця»

Переглядів: 3429
05.04.2016 - 09:50

Акція проводиться за підтримки управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутського міської ради та Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Збір коштів здійснюється волонтерами вищих навчальних міста.

З метою формування здорового способу життя серед дітей і молоді, розвитку молодіжного та дитячого волонтерського руху на території міста з 4 по 24 квітня 2016р. організовано проведення ХІ Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця», яка спрямована на збір коштів для придбання медичного обладнання для реанімаційних відділень в обласні міста України.

По закінченню акції всі зібрані кошти будуть перераховані на розрахунковий рахунок Благодійного фонду. Інформація про підсумки проведення Акції буде розміщена на офіційному сайті управління. Просимо всіх небайдужих жителів міста взяти участь.

З 4 по 24 квітня 2016р. у Бахмуті організовано проведення ХІ Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця», яка спрямована на збір коштів для придбання медичного обладнання для реанімаційних відділень в обласні міста України.З 4 по 24 квітня 2016р. у Бахмуті організовано проведення ХІ Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця», яка спрямована на збір коштів для придбання медичного обладнання для реанімаційних відділень в обласні міста України.З 4 по 24 квітня 2016р. у Бахмуті організовано проведення ХІ Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця», яка спрямована на збір коштів для придбання медичного обладнання для реанімаційних відділень в обласні міста України.З 4 по 24 квітня 2016р. у Бахмуті організовано проведення ХІ Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця», яка спрямована на збір коштів для придбання медичного обладнання для реанімаційних відділень в обласні міста України.

Останні статті на сайті