Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 147 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

У лісок підемо, квіточку знайдемо

Переглядів: 2573
06.04.2016 - 08:57

З таночка пролісків, слухання радісних співів шпаків та спілкування з тваринами та рослинами починається екологічна обізнаність малят дошкільного закладу №47 «Оленка».

У рамках реалізації заходів до місячника з екології, підтриманого відділом освіти Артемівської міської ради, в дитячому навчальному закладі №47 «Оленка» для дітей середніх груп відбулась екологічна розвага «У лісок підемо, квіточку знайдемо».

Малята на святі закріпили назви первоцвітів, позмагалися у кмітливості під час відгадування загадок та рухливої гри «Знайди пару». А скільки радості та яскравих вражень принесли дітям міні майстер-клас, на якому малюки виготовляли кіточки з паперу, використовуючи техніку орігамі, та гра-драматизація «Ми квіточки маленькі». Батьки вихованців підготували виставку перших весняних квітів з різноманітного матеріалу, який не шкодить природі.

А яке ж свято без веселої музики, таночків та пісень. Екологічну розвагу завершили піснею-гімном природі «Хай завжди будуть квіти».

У рамках реалізації заходів до місячника з екології, підтриманого відділом освіти Артемівської міської ради, в дитячому навчальному закладі №47 «Оленка» для дітей середніх груп відбулась екологічна розвага «У лісок підемо, квіточку знайдемо». У рамках реалізації заходів до місячника з екології, підтриманого відділом освіти Артемівської міської ради, в дитячому навчальному закладі №47 «Оленка» для дітей середніх груп відбулась екологічна розвага «У лісок підемо, квіточку знайдемо». У рамках реалізації заходів до місячника з екології, підтриманого відділом освіти Артемівської міської ради, в дитячому навчальному закладі №47 «Оленка» для дітей середніх груп відбулась екологічна розвага «У лісок підемо, квіточку знайдемо».

Останні статті на сайті