Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 86 гостей.

Урядовий портал

Податковою міліцією Донеччини припинена діяльність аптечної мережі, що не звітувала до податкових органів понад півтора роки

Переглядів: 1472
07.04.2016 - 08:25

Співробітниками податкової міліції Головного управління ДФС у Донецькій області за участю спеціального підрозділу ДФС України «Фантом» припинена діяльність роздрібної аптечної мережі, до якої входило 10 аптечних закладів, розташованих у містах Маріуполь, Вугледар, Красноармійськ, Селідове та інших населених пунктах.

Реалізація медичних препаратів здійснювалася за допомогою реєстраторів розрахункових операцій підприємств, що не звітували до податкових органів з 2014 року, та не сплачували ніяких податків до державного та місцевих бюджетів.

Діяльністю всіх аптек керувала одна група осіб, яка з метою документального прикриття закупівлі лікарських засобів та супутніх товарів у великих оптових постачальників на протязі 2014-2016 рр. придбала два підприємства м.Харкова та м. Біла Церква, що мають ліцензію на оптову торгівлю медичними препаратами.

За наявними у слідства даними, всі наймані працівники аптечних закладів, в т.ч. провізори та фармацевти, працювали неофіційно і отримували зарплатню без відповідних  відрахувань податку на доходи фізичних осіб та єдиного соціального внеску. 

Залишок нереалізованих медичних препаратів на момент проведення обшуків за адресами розташування  аптечних закладів, офісних та складських приміщень склав понад 8 млн. гривень.

Під час обшуків вилучено реєстратори розрахункових операцій, банківські термінали, комп’ютерна техніка, 12 печаток різних суб’єктів господарської діяльності, документи «подвійної бухгалтерії» та інші докази, що свідчать про протиправну діяльність, направлену на умисне ухилення від сплати податків.

Останні статті на сайті