Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Відбулося чергове засідання клубу «Молодь для молоді»

Переглядів: 3042
07.04.2016 - 14:20

07.04.2016 року відбулося чергове засідання молодіжного клубу «Молодь для молоді», в рамках якого  Артемівським міським центром  соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді було проведено тренінг на тему «Соціальні ролі та соціальні зв`язки».

Вправа  «Знайомство» допомогла учасникам розкрити себе та пізнати інших, вільно спілкуватися один з одним. Учасники мали змогу увійти в ту чи іншу соціальну роль, поміркувати над тим, які соціальні ролі притаманні їм сьогодні, а які вони будуть мати через декілька років. Створена мережа соціальних зв`язків кожного учасника, надала  можливості дізнатися чи мають учасники молодіжного клубу підтримку від близьких та друзів, чи в змозі вони самі бути опорою для інших в скрутну годину.

Рухлива вправа  «Удав » налаштовувала учасників на позитив, сприяла психологічному розвантаженню.

По закінченню  тренінгу було організовано чаювання.

07.04.2016 року відбулося чергове засідання молодіжного клубу «Молодь для молоді», в рамках якого  Артемівським міським центром  соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді було проведено тренінг на тему «Соціальні ролі та соціальні зв`язки».07.04.2016 року відбулося чергове засідання молодіжного клубу «Молодь для молоді», в рамках якого  Артемівським міським центром  соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді було проведено тренінг на тему «Соціальні ролі та соціальні зв`язки».