Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 130 гостей.

Весняний марафон у Центрі дітей та юнацтва м. Бахмут

Переглядів: 2885
12.04.2016 - 06:24

Весна – найпрекрасніша пора року. Оживає природа, сонце дарує нам свої теплі промені, і гарний настрій з'являється сам собою. Хочеться виглядати модно, стильно та привабливо.

У міському Центрі дітей та юнацтва м. Бахмут відбувся захід, присвячений весні, красі та моді «Весняний марафон».

Вихованці хореографічного колективу «Кристал» (керівник гуртка Катерина Правденко), театру моди «МодіЮн» (керівник гуртка Ганна Середа) і студії сучасної музики (керівник гуртка Володимир Єпік) підготували для глядачів розважальну програму. Про те, що буде модним у сезоні весна-літо 2016, розповіла керівник театру моди «МодіЮн». Учасники театру моди продемонстрували найбільш актуальні свої колекції, а казкові персонажі Фея і Веснянка допомогли створити веселий настрій.

Гостями заходу стали школярі Артемівської школи №12 та школи-ліцея №11, які охоче приймали участь у розважальній програмі.

У міському Центрі дітей та юнацтва м. Бахмут відбувся захід, присвячений весні, красі та моді «Весняний марафон».У міському Центрі дітей та юнацтва м. Бахмут відбувся захід, присвячений весні, красі та моді «Весняний марафон».У міському Центрі дітей та юнацтва м. Бахмут відбувся захід, присвячений весні, красі та моді «Весняний марафон».