Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 77 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Весна – Земля квітує!

Переглядів: 2447
14.04.2016 - 10:21

У рамках місячника екологічного виховання, оголошеного відділом освіти, учні школи №18 м. Бахмута напередодні Міжнародного Дня Землі взяли участь у міській акції «Чисте місто починається з кожного», присвяченій захисту екології Землі.

Кожний класний колектив (з 5 по 11 клас) виконував своє завдання: п’ятикласники причепурили газони, спортивні майданчики, діти середньої ланки прибрали сміття на малому та великому стадіонах, а старшокласникам дісталась найвідповідальніша місія – облагородити пришкільні схили та висадити молоді деревця берізок навколо школи.

Прикрасою території навчального закладу є квітник, який завжди радував око різними барвами та створював атмосферу затишку і тепла. Як правило, на цій ділянці працювали десятикласники, а цього року квітковими хазяями стали шестикласники. Дзвінким брязкотом лопат школярі розбудили Землю від зимового сну: викопали лунки, посіяли насіння весняних квітів та підготували розсаду.

Всі учасники громадської акції потрудилися на славу – колективна праця принесла користь і моральне задоволення від дружнього та веселого святкування Дня Землі, учні школи №18 зробили свій внесок у міську спільну справу «Чисте місто починається з кожного».

Весна – Земля квітує!

Весна – Земля квітує!Весна – Земля квітує!Весна – Земля квітує!Весна – Земля квітує!

Останні статті на сайті