Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

«Академія цікавих мистецтв»

Переглядів: 1831
14.04.2016 - 10:32

«Академія цікавих мистецтв» – так  називався музичний лекторій присвячений історії епохи Відродження, який пройшов 13 квітня 2016 року в концертному залі Школи мистецтв м. Артемівська.

Захід підготували і провели учні і викладачі художнього відділення та відділу Музично-теоретичних дисциплін.

Ведуча «Академії» Рафаела Леонардівна (викл. В.Коваленко) та її учні здійснили віртуальну мандрівку у далекі часи епохи Відродження.

Цікавий відеоряд, музичні номери у виконанні учнів та викладачів школи, а також художні роботи вихованців художнього відділення стали  прикрасою заходу і допомогли ще яскравішому сприйняттю  представленого матеріалу.

У ході лекторію до концертної зали завітав один з справжніх піаністів того часу – Леонардо да Вінчі (викл. Хмарний О.І.), який дуже виразно розповів учням про свої геніальні відкриття в різних галузях науки, техніки, музики, живопису і навіть кулінарії.

Всі присутні також змогли долучитися до прекрасного світу Відродження, довідатись про історичні факти написання картин та музики, дізнатися про цікаві моменти з життя видатних людей епохи Ренесансу.

«Академія цікавих мистецтв»«Академія цікавих мистецтв»«Академія цікавих мистецтв»«Академія цікавих мистецтв»«Академія цікавих мистецтв»«Академія цікавих мистецтв»«Академія цікавих мистецтв»