Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 86 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

У Бахмуті, в другу річницю початку АТО, вшанували пам'ять бійців батальйону «Артемівськ»

Переглядів: 2610
14.04.2016 - 10:30

У другу річницю початку антитерористичної операції у Бахмуті вшанували своїх героїв. На могилах двох військових встановили пам’ятні меморіали.

У цей день на кладовищі були присутні представники місцевої влади, військовослужбовці, містяни, громадські активісти, молодь та жителі міста.

До присутніх звернувся міський голова Бахмута Олексій Рева : «За роки проведення АТО українські воїни встигли покрити себе справжньою бойовою славою. Гора Карачун, Донецький аеропорт, Іловайськ і Дебальцеве - приклади мужності, стійкості і героїзму. У боях за єдність України загинули і воїни, на чиї могили ми прийшли сьогодні. Пам'ять про них назавжди залишиться в наших серцях».

Серед загиблих були Володимир Гукаленко - старший сержант міліції. та Сергій Тіщенко - рядовий міліції, які були бійцями батальйону «Артемівськ». Після звільнення міста Артемівськ чоловіки роз’їхались на різні об’єкти. Сергій став першою втратою батальйону. Помер він в шпиталі від отриманого поранення. Тоді снайперська пуля попала в хлопця у селі Зайцеве  Горлівського району. Володимир також загинув під час виконання службового завдання.

Дмитро Кюрджиєв, голова спілки ветеранів АТО у своєму виступі зазначив, що 424 чоловіка з Бахмуту стали на захист своєї держави, трьох з них вже немає серед живих.

Після хвилини мовчання учасники мітингу поклали квіти до пам'ятників солдатів батальйону «Артемівськ».

У Бахмуті, в другу річницю початку АТО, вшанували пам'ять бійців батальйону «Артемівськ»У Бахмуті, в другу річницю початку АТО, вшанували пам'ять бійців батальйону «Артемівськ»У Бахмуті, в другу річницю початку АТО, вшанували пам'ять бійців батальйону «Артемівськ»У Бахмуті, в другу річницю початку АТО, вшанували пам'ять бійців батальйону «Артемівськ»У Бахмуті, в другу річницю початку АТО, вшанували пам'ять бійців батальйону «Артемівськ»У Бахмуті, в другу річницю початку АТО, вшанували пам'ять бійців батальйону «Артемівськ»У Бахмуті, в другу річницю початку АТО, вшанували пам'ять бійців батальйону «Артемівськ»У Бахмуті, в другу річницю початку АТО, вшанували пам'ять бійців батальйону «Артемівськ»У Бахмуті, в другу річницю початку АТО, вшанували пам'ять бійців батальйону «Артемівськ»У Бахмуті, в другу річницю початку АТО, вшанували пам'ять бійців батальйону «Артемівськ»У Бахмуті, в другу річницю початку АТО, вшанували пам'ять бійців батальйону «Артемівськ»