Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 85 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Школа №2 м. Бахмута взяла участь в акції «Чисте місто починається з кожного»

Переглядів: 2076
15.04.2016 - 11:40

У межах місячника екологічного виховання, оголошеного відділом освіти, учні загальноосвітньої школи №2 м. Бахмута долучилися до міської акції «Чисте місто починається з кожного».

Крім щорічного прибирання території, прилеглої до школи, учні вже багато років опікуються сквером Дружби, який розташований поблизу школи у Західному мікрорайоні міста, там, де стоїть пам’ятник літаку Артемівського аероклубу.

Двічі на рік учнівське самоврядування організовує цю акцію, купи сміття виносять діти зі скверу, тому що їм не байдужа екологічна ситуація в рідному місті, тому що мешканці мікрорайону й самі школярі приходять до скверу відпочити, погуляти. Як сказала Президент школи Вероніка Журенко: «Я дуже люблю своє місто, дуже хочу, щоб в ньому було чисто і затишно, адже до нашого краю приїжджає дуже багато гостей, тому ми вважаємо, що такі акції потрібно проводити частіше. Кожна людина повинна стежити за чистотою в рідному домі, адже місто Бахмут-Артемівськ – краще місто на землі».

То ж сподіваємося, що жителі Західного мікрорайону дослухаються до цих слів, стануть поважати працю дітей і перестануть влаштовувати смітники там, де люблять відпочивати.

Школа №2 м. Бахмута взяла участь в акції «Чисте місто починається з кожного»Школа №2 м. Бахмута взяла участь в акції «Чисте місто починається з кожного»Школа №2 м. Бахмута взяла участь в акції «Чисте місто починається з кожного»