Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Учні ЗОШ №5 – учасники міської акції «Чисте місто починається з кожного»

Переглядів: 1746
15.04.2016 - 12:18

14 квітня в Артемівській ЗОШ №5 з профільним навчанням, у рамках місячника екологічного виховання, оголошеного відділом освіти, відбулася природоохоронна акція по очищенню струмка Четверякова, який впадає в р. Бахмутка, та прилеглої території. В заході прийняли участь учні 8-11 класів та вчителі.

Суботник розпочався з шикування класів. Учні привіталися речівками, які налаштували на працю. І розпочалася клопітна робота. Школярі та вчителі, не шкодуючи сил, прибирали сміття зі струмка та берегів. Результат не змусив себе чекати: на очах засмічена територія перетворювалася в доглянуту, зеленіючу місцевість. Цього року за ініціативи учнівського самоврядування було встановлено природоохоронний знак – табличку, яка свідчить про те, що даний водний ресурс знаходиться під охороною учнів школи №5.

Природозахисна акція проводиться у школі щороку. Але, нажаль, мешканці району не підтримують ініціативу, а навпаки, забруднюють територію.

Люди! Наше місто – це наш спільний дім! Бережімо довкілля!

Учні ЗОШ №5 – учасники міської акції «Чисте місто починається з кожного»Учні ЗОШ №5 – учасники міської акції «Чисте місто починається з кожного»Учні ЗОШ №5 – учасники міської акції «Чисте місто починається з кожного»Учні ЗОШ №5 – учасники міської акції «Чисте місто починається з кожного»

Останні статті на сайті