Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 84 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Студвесна 2016

Переглядів: 2454
15.04.2016 - 12:23

13 квітня 2016 року всі студенти, викладачі та співробітники Горлівського інституту іноземних мов чекали з нетерпінням та хвилюванням! Через два роки у Горлівському інязі, який був переміщений в місто Артемівськ-Бахмут, відновилась добра традиція – проведення свята «Дебют першокурсника». В цьому році він пройшов під назвою «Студвесна 2016».

Особливістю цьогорічного свята було те, що за Кубок змагалися не тільки першокурсники різних факультетів, а й команди студентів 2 та 3-х курсів інституту, яким дебютувати на першому курсі завадили обставини. Темою Дебюту була «Кругосвітня подорож» і команди, згідно жеребкуванню, підготували яскраві, феєричні вистави про  свої пригоди  на трьох континентах – в Азії, Африці та Європі. Завдання в них було нелегке: за шістнадцять хвилин показати таланти танцюристів, співаків та акторів і вони з поставленою задачею впоралися на відмінно. Присутні, які заповнили залу Народного дому, були у захваті та підтримували дебютантів бурними оплесками, щиро оцінювали гумористичні знахідки акторів та раділи оригінальним номерам.

Рішенням журі в номінації «Кращій СТЕМ» була нагороджена команда 2 курсу; номінації «Кращий оригінальний жанр», «Кращий вокал», «Краща хореографія» та Кубок переможця виборола команда 3 курсу. Друге місце зайняла команда 1 курсу, а другокурсники посіли третє місце. Однак, всіх глядачів об’єднала думка, що кожна з команд була унікальна та неповторна і кубка заслуговували всі команди без виключення. Дякуємо студентів за їх бурхливий виступ, яскравий талант, позитивну енергію та радісний настрій, який вони створили всім присутнім.

Свято відбулося завдяки наполегливій творчій участі лідерів Студентської ради та активним студентам четвертого курсу, які з радістю та натхненням передавали свій досвід новачкам. Репетиції та декорації, тексти та костюми – це все спільна робота талановитих студентів. Хореографічні номери допомагала ставити Анастасія Бондаренко, декорації малювала Дарина Фокіна, постановкою вокалу займалися Марія Білоконь та Тетяна Биковська. Постановкою та режисурою свята опікувалася голова Студради Натія Пацація. За технічну підтримку велика подяка В’ячеславу Гузовському.

Кульмінацією «Студвесни 2016» став запальний яскравий танець Injaz-Family  у виконанні збірної команди всіх курсів. Віримо, що в Горлівського інституту іноземних мов попереду ще чимало прекрасних свят, бо дуже хочеться розкрити кожен студентський талант перед тим, як наші випускники відправляться у життєву подорож.

Студвесна 2016Студвесна 2016Студвесна 2016

Останні статті на сайті