Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 72 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Використовуй кожну нагоду змінити життя!

Переглядів: 1520
21.04.2016 - 13:38

Артемівський міський центр зайнятості з  липня 2015 року співпрацює з чеською гуманітарною неурядова організацією "Людина в біді", яка допомагає громадянам з числа переселенців та мешканцям прифронтових територій, що опинилися в складній життєвій ситуації - це надання гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб (продуктові ваучери,  питна чиста вода, засоби гігієни), психологічна підтримка осіб, які зазнали труднощі та знаходяться в кризисному стані.

Співпраця центру зайнятості та цієї гуманітарної організації в 2015 році в рамках пілотного проекту «Відновлення джерел засобів до існування» надала можливість 30 особам з числа ВПО, безробітних, діючих підприємців та тих, які втратили свій бізнес, але бажають відновити діяльність, отримати грошові гранти для підтримання підприємницької ініціативи та підвищення рівня життя .

21 квітня 2016 року в Артемівському МЦЗ пройшла вже третя зустріч представників організації "Людина в біді" з переселенцями та місцевими жителями з питань надання  грантів для відновлення джерел засобів до існування. На співбесіду були запрошені  як підібрані за сприянням центру зайнятості   претенденти на отримання грантів, так і ті, хто заповнив анкету на сайті організації, із числа мешканців прифронтового Бахмута (Артемівська), Бахмутського (Артемівського) району та переселенців, у тому числі зареєстрованих у Артемівському МЦЗ.

Борис Санжура та  Наталя Бондаренко, агенти зі збору та обробці інформації відділу економічної підтримки проекту «Відновлення джерел засобів до існування» в Україні, особисто поспілкувалися з кожним претендентом на отримання гранту, докладно розглянули їх бізнес-ідеї,  задали питання щодо очікуваних ризиків втілення ідеї, можливої конкуренції тощо. Кристина Гуляєва, агент  зі збору та обробці інформації відділу оцінки та моніторингу організації «Людина в біді» наголосила: «Після розгляду наданих анкет,  керівництвом організації будуть визначені  переможці, які отримають  фінансову допомогу у вигляді грантів для розвитку  підприємництва. Найкращою оцінкою нашої праці буде відродження засобів існування для цих людей , які  зможуть розраховувати на власні сили та здобутки».