Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 67 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Тиждень довкілля в ДВУОР ім. С. Бубки

Переглядів: 3491
21.04.2016 - 13:51

З 22 березня  по 22 квітня в Артемівську  проводиться міська екологічна акція «Чисте місто починається з кожного». Учні та студенти Донецького вищого училища ім. С. Бубки,  які небайдужі до гострих екологічних проблем міста, взяли в ній  участь.

У рамках Акції  в училищі проведено День птахів, Годину Землі, вихованці  закладу направили свої роботи на участь у  міському екологічному конкурсі за номінаціями «Друге життя непотрібних речей», «Екологічна реклама», «Знак проти сміття». З метою відзначення Дня довкілля  (16 квітня), у ДВУОР ім. С. Бубки з 10 по 17 квітня проведено Екологічний тиждень.

У ході тематичного Тижня вихованці училища поповнили багаж своїх знань  про природу та екологію рідного краю. З цією метою в бібліотеці закладу було організовано тематичну виставку книжок «Природні скарби моєї України», на загальноучилищній лінійці проведено інформхвилинку «День довкілля. Наскільки він важливий?», організовано віртуальну екскурсію «Сторінками Червоної книги» та екскурсію до краєзнавчого музею м. Артемівська на тему «Екостежками рідного краю».

Крім того, учні та студенти  закладу в ході  роботи «круглого  столу» на тему «Першоцвіти»,  під час конкурсно-пізнавальних програм (у рамках клубу вихідного дня) «Історія виникнення традицій святкування Дня Землі та Дня довкілля» і бліц-гри «Екобумеранг» обмінювалися  знаннями й  поглядами на актуальні проблеми довкілля.

Усі свої знання  про природу та екологію рідного краю двуорівці закріпили на практиці – підготували виставку малюнків  на екологічну тематику «Від екокризи ми разом  врятуємо Землю!», позмагалися в оригінальному конкурсі на кращу повітряну кульку, яка символізує  нашу Землю, «Дадим шар земной детям», а головне,  свої тематичні виховні години «Наведемо порядок у дворі – збережемо здоров’я рідної землі» провели у формі трудового десанту на території училища, а також взяли участь в екологічному рейді до ставка Північний  з метою наведення чистоти прибережної зони.

Ось так учні та студенти  Донецького вищого училища ім. С. Бубки  своїм особистим прикладом стверджують слова  «Від екокризи  ми  разом врятуємо Землю!» і запрошують всіх  небайдужих людей  приєднатися до добрих справ  заради екологічного  здоров’я рідного міста, рідної країни, рідної планети Земля.

Тиждень довкілля в ДВУОР ім. С. БубкиТиждень довкілля в ДВУОР ім. С. БубкиТиждень довкілля в ДВУОР ім. С. БубкиТиждень довкілля в ДВУОР ім. С. БубкиТиждень довкілля в ДВУОР ім. С. БубкиТиждень довкілля в ДВУОР ім. С. БубкиТиждень довкілля в ДВУОР ім. С. Бубки