Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

Здорова осанка – здорова дитина!

Переглядів: 2434
22.04.2016 - 11:56

Підготовка дитини до школи – складна праця! Більшість батьків намагаються навчити дитину писати, читати, рахувати. При цьому батьки майже не замислюються, наскільки важливий стан здоров`я дитини, чи готов її організм до майбутніх навантажень?

Вже с першого класу малеча проводитиме 3 години сидячи за партою, до цього додається сидіння при виконанні домашнього завдання, носіння рюкзаків. Що ж робити? Як укріпити та зберегти здоров’я дитини?

Саме ця тема стала основною в проведенні заходів, які відбулися на базі дошкільного закладу №10 «Кристалик» з представником обласного лікарського фізкультурного диспансеру.

З дітьми старшої групи «Квіточка» було проведено відкрите заняття з фізкультури, на якому присутній лікар-педіатр Лілія Крячко дала оцінку з фізичного навантаження та комплексу проведених вправ з дітьми для укріплення м’язів спини. У розмові з адміністрацією, інструктором фізкультури та вихователями лікарем відзначено достатній рівень фізичних навантажень для профілактики порушень постави. Окремо розглядалось питання профілактики плоскостопості. Педагогам дошкільного закладу була надана інформація у вигляді пам’яток щодо профілактики даних захворювань.

На сумісних зборах батьків старших груп лікарем-педіатром була надана цікава та корисна інформація про появу порушень постави та сколіозу, методи профілактики, комплекси вправ для попередження виникнення та прогресування даних патологій. Також висвітлено питання користі фізичної культури та надані рекомендації щодо віку дітей для початку занять тими видами спорту, які будуть сприяти зміцненню здоров’я та запобігати виникненню порушень постави. У нашому місті існує можливість займатись багатьма видами спорту, як на рівні початківця, так і в подальшому – на професійному рівні. По закінченню зборів були надані індивідуальні рекомендації батькам, діти яких потребують корекції постави.

Здорова осанка – здорова дитина! - саме ця тема стала основною в проведенні заходів, які відбулися на базі дошкільного закладу №10 «Кристалик» з представником обласного лікарського фізкультурного диспансеру.Здорова осанка – здорова дитина! - саме ця тема стала основною в проведенні заходів, які відбулися на базі дошкільного закладу №10 «Кристалик» з представником обласного лікарського фізкультурного диспансеру.Здорова осанка – здорова дитина! - саме ця тема стала основною в проведенні заходів, які відбулися на базі дошкільного закладу №10 «Кристалик» з представником обласного лікарського фізкультурного диспансеру.